Uitslagen BK Lange Baan

Het BK Lange Baan afgelopen weekend was opnieuw een groot succes. Ook dit jaar liet het weer ons niet in de steek want alhoewel de zaterdag nog wisselvallig was, klaarde de hemel in de loop van zondag volledig op zodat we konden eindigen in een stralende lentezon.

Onze eigen clubleden gingen er voluit voor met een mooie 7de plaats voor Jonathan Delombaerde bij zijn debuut als senior op de K1 5000m. Jitske Haesebrouck werd knap 2de in de K1 miniemen dames 1000m en Tristan Vanasten en Robin Mussly werden samen 4de in de K2 miniemen heren 2000m. Bert Vuylsteke vaarde een sterk weekend en eindigde de zondagmorgen op de 4de plaats in de K1 voor heren aspiranten. De zondagmiddag sloot hij dan nog samen met Robin Dhaluin, Cis Acx en Cédric Cottem het weekend af met een 3de plaats in de K4 5000m bij de heren senioren.

De volledige uitslagen zijn te vinden op de pagina voor het BK.