Uitslagen HKV Cross

Gisteren was de eerste editie van onze HKV Cross, de opvolger van de Provinciale Loopcross die we vorig jaar organiseerden. Dankzij het uitblijven van de sneeuw kon onze cross in optimale, maar wel koude omstandigheden doorgaan. Na aankomst kon iedereen zich dan ook verwarmen aan een beker warme chocomelk.

We konden rekenen op een grote aanwezigheid van zowel onze eigen leden en ouders als van onze buren uit Zwevegem. Na een aantal spannende wedstrijden eindigde de clubstrijd uiteindelijk in het voordeel van de bezoekers, met 18 medailles voor KSKZ en 16 voor HKV. De gedetailleerde uitslagen vind je onder downloads.

Bedankt aan alle deelnemers en de vrijwilligers die hielpen met de organisatie en de catering. We hopen jullie volgend jaar in eenzelfde leuke sfeer terug te zien!