Root

Welkom Lars !

Lars.jpg

Dinsdag 4 september om 14u15 zijn Bert en Lotte papa en mama geworden.
Lars is 48 cm groot en weegt 2620 g.
Proficiat Bert en Lotte en welkom Lars!

Wedstrijd Neerpelt en BK Korte Baan & Sprint

BKKorteBaan2012.jpg

Sinds wedstrijd Geel zijn we nog twee maal op wedstrijd geweest. Eerst naar Neerpelt en afgelopen weekend naar Hazewinkel voor het Belgisch Kampioenschap Korte Baan & Sprint. Het weer was niet altijd even schitterend maar het was telkens een plezant weekend met mooie resultaten!

Lees meer

Wedstrijd Geel

wedstrijden2012.jpg

Na een hele leuke stage in Gent was het na een kleine 3 dagen rust al tijd voor de eerste zomerwedstrijd in Geel. Het was uitzonderlijk warm en het varen werd dan ook regelmatig afgewisseld met een frisse duik in het water.

Bert en Dieter behaalden de derde plaats op de 200m en 500m K2 Heren Aspiranten en ook Jinke was derde op de 200m MK1 Dames Pupillen.

Lees meer

EK Junioren en -23

SprintJuniorsU23Portugal.JPG

Vandaag start het EK voor Junioren en -23 in Montemor-o-Velho in Portugal. De Belgische delegatie telt maar liefst 15 vaarders, waaronder ook Jonathan.
Jonathan vaart straks zijn eerste wedstrijd, de K1 1000m, om 8u30 plaatselijke tijd. Om 15u30 vaart hij dan zijn reeks voor de K1 500m. De wedstrijden zijn live te volgen op http://www.s11.canoesprintportugal.com.

Lees meer

Olympic Torch Relay

OlympicTorchRelay.jpg

Nu de vakantie voor velen ingezet is, beginnen ook de Olympische Spelen te naderen. Maar voor de Spelen van start kunnen gaan moet eerst de Olympische Vlam tot in London gedragen worden door 8000 'Torchbearers' die de vlam aan elkaar doorgeven. Coca-Cola lanceerde een campagne waarin gezocht werd naar 10 personen om ons land te vertegenwoordigen en zoals jullie waarschijnlijk al weten was Maxim 1 van die uitverkoren 10 personen!

Lees meer