Root

BK Lange Baan 2013

BK2013.jpg

Op zaterdag 13 en zondag 14 april organiseren wij voor de 4de maal het Belgisch Kampioenschap Lange Baan. We hopen er opnieuw een zonnige editie van te maken met evenveel deelnemers als de vorige jaren.

Jullie zijn allemaal welkom om te supporteren en/of deel te nemen. De wedstrijden starten de zaterdag om 12u00 en gaan door tot 18u15. En de zondag is de eerste start om 09u30 en eindigen we met de mooie wedstrijd K4 Heren omstreeks 16u30.

We hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen!

Lees meer

Uitslagen HKV Cross

Gisteren was de eerste editie van onze HKV Cross, de opvolger van de Provinciale Loopcross die we vorig jaar organiseerden. Dankzij het uitblijven van de sneeuw kon onze cross in optimale, maar wel koude omstandigheden doorgaan.

Lees meer

Programma HKV Cross

Het programma van onze HKV Cross is nu te vinden bij de downloads onder het kopje HKV Cross 2013. Opgelet een aantal wedstrijden zijn samengevoegd naargelang het aantal inschrijvingen per categorie. Daardoor zijn ook de starttijden van de wedstrijden aangepast om deze beter te spreiden.

Tot zondag!

HKV Cross

HKVCross10.jpg

Update: Om organisatorische redenen zien wij ons genoodzaakt onze HKV Cross een week te verplaatsen naar 10 februari 2013. De uiterste inschrijvingsdatum wordt ook met een week opgeschoven naar 27 januari.

HKV organiseert net zoals vorig jaar een loopcross. Dit jaar is deze omgedoopt tot de HKV Cross maar de afstanden en het parcours blijven hetzelfde. Kom je conditie dus eens testen op 10 februari. Alle leeftijden kunnen deelnemen!

Inschrijven doe je door vóór 27 januari te mailen naar ons loopcross e-mailadres dat te vinden is in de uitnodiging. Het inschrijvingsgeld bedraagt €1 maar hiervoor krijg je na aankomst wel een warme chocomelk.

Lees meer

Welkom Sam !

Sam.jpg

Na Lars eerder vorige week mochten we zaterdag opnieuw een baby verwelkomen in de kajak. Op 8 september rond 14u is ook Katrien bevallen van een gezonde jongen. Sam weegt 3,3 kg en is 50 cm groot.
Proficiat Katrien en Frederiek!